HABERLER

Kamil Köten'den Şirketimize Teşekkür Belgesi

Akhisar gıda sektöründe faaliyet gösteren dört İş yerine Keskinoğlu Şirketler Grubu, Ece Zeytin ve Zeytinyağı, Kaanlar Zeytincilik ve Üretici Süt Ürünleri şirketine, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Kaymakamlık makamında Teşekkür belgesi verdi. Akhisar Kaymakam Kamil Köten;” Göreve başladıktan birkaç ay sonra ilçemizde ki öncelikle gıda ve tarım işletmelerine ziyaret ediyoruz. İlçemizde ki işletmelerin genel durumu standartların üzerinde işletmeler olduğunu gördüm.
 
Ama bazı işletmelerimiz var ki bunların standartların üzerinde olmaktan da öte sadece ilçemizde değil, Türkiye ve bölgemizde örnek olabilecek düzen içerisinde. Keskinoğlu bizim Türkiye çapında hatta dünya çapında bizim medarıiftiharımız, Ece Zeytin ve Zeytinyağı, Kaanlar Zeytincilik ve Üretici Gıda şirketlerini bizim ziyaret ekibimizin genel kanaati olarak ve bu işletmelerimizden de 4 sektörümüzü özellikle seçtik. Yani bu firmalarımız tam örnek olabilecek firmalardır.
 
Yani bizim gezilerimiz zaten biz firmalarımızdan hep devlet olarak vergi alıyoruz, destek alıyoruz. Ama ziyaret etme gereği duyuyoruz. Biz bunu telafi etmeye çalıştık. Arkadaşlarımızın sorunları varsa onları dinleme gezileri hep olacaktır. Diğer işletmelerimize de örnek olsun diye yani Kaymakamlığımızın teşekkürü ifade etmek adına Teşekkür Belgeleri sizlere takdim edeceğiz. Başarılarının devamını dinliyorum. Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek;” Bizde Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı İlçe Teşkilatı olarak ilçemizde bu tür hijyenik şartların ve nezih ortamda üretim yapan firmaların olması bizim için büyük bir mutluluk vesilesidir.
 
Biz tabi yaptığımız denetimlerde, gerekli ziyaretlerde arkadaşlarımızın zor şartlarda yaptıkları üretimleri gözlüyoruz. Yaptığımız denetimlerde de kendilerinden fazlasıyla memnunuz. Hijyenik ortamda yapılan ve bölgemizde yapmış oldukları özellikle istihdam alanında ki kimliklerinden dolayı da kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hem de başarılar diliyorum” dedi. Keskinoğlu Şirketler Grubu Hukuk Danışmanı Av. Aydın Barutçuoğlu;” Bizlerde verilen değere layık olmaya gayret edeceğiz. Daha da artan bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Avrupa Birliği ile ilgili bize düşen tüm görevleri de yerine eksiksiz getireceğiz. Sizin bu konuda ki katkılarınızı da çok iyi biliyoruz.
 
Ayrıca bu yönden de sizlere çok teşekkür ediyoruz. Keskinoğlu ailesi bugün buraya mazeretleri nedeniyle gelemediler ve onları temsilen buradayız” dedi. Kaanlar Zeytincilik İşletmeleri sahibi Hasan Kaan;”İlk defa devlet kurumuyla özel sektör bir araya geliyor. Dertlerini, sıkıntılarını yada sevinçlerini görüşüyor. Bu bizim için çok önemli bir mesafe olduğunu düşünüyorum. Kaymakam Kamil Köten Beye, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Akif Şenyürek’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Ece Zeytin ve Zeytinyağı Şirketinin Gıda Mühendisi Ayla Yavaş;”Bizde Kaymakam Beye çok teşekkür ediyoruz. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı. Bizde hem insana veren bir şirket olarak sizde insana değer veren idarecimiz olarak bu olaydan çok mutluluk duyduk. Sağlıklı ürünlerin üretilmesi ve Akhisar’ın tanıtılması açısından da çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. İlginize de çok teşekkür ediyoruz” dedi